Lajme / Njoftime - SHMLP Ymer Prizreni

Direkt zum Seiteninhalt

Filloi mësimi online në SHLMP " Ymer Prizreni" Prizren

Në këtë kohë të jashtëzakonshme që po kalon vendi ynë për shkak të situatës me pandeminë e coronavirusit, sipas udhëzimeve të MASHT –it në shkollën tonë filluan përgatitjet për organizimimin e mësimit online. Pas një jave përgatitije u vendos që :

Sot e hëne 23.03.2020 fillon mësimi online, pë të gjitha vitet 10, 11. 12 dhe me të gjitha klasët.

Vullneti për punë asnjëherë nuk mungon në shkollen tonë.

Në këto ditë të vështira ju ftojmë të bëni kujdes dhe të ruani shëndetin tuaj dhe të të tjerëve. Këtë betejë do ta fitojmë bashkë e do të rikthehemi në shkollën tonë me nxënësit e mrekullueshëm.
Na Shkruani
Zurück zum Seiteninhalt