Mesimdhenesit - SHMLP Ymer Prizreni

Direkt zum Seiteninhalt
Stafi menagjues
Myvedete Gavazaj
Latif Berisha
Sekretar
Curriculum Vitae
GJUHË DHE KOMUNIKIM
Hasan Balaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Hamide Shala
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Vlora Karavidaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Elez Kryeziu
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Ymer Buqaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Ilam Berisha
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Drita Fetahu
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Sabrije Bytyqi
Mësimdhënëse
(MA) Gjuhë Angleze
Ramadan Halimi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Blerta Kada Lutfiu
Mësimdhënëse
(MA) e Shkencave Filologjike
Berat Gollopeni
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Hasim Shterbani
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
MATEMATIKA
Sabit Hajdari
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Elmaze Jadrashi
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Besarije Bytyqi
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Edita Selaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
SHKENCAT E NATYRËS
Kamber Karavidaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Merita Kabashi
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Donika Berisha
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
SHOQËRIA DHE MJEDISI
Ilir Gashi
Mësimdhënës
(Ma.sc) Gjeografisë
Qerim Qovanaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
JETA DHE PUNA ( EKONOMIA)
Sherif Kasolli
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Fadil Buqaj
Mësimdhënës
Ecc. i Diplomuar
Salajdin Badallaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Kadri Badallaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Afrim Beksaqi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Drita Krasniqi
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Nimete Ahmetaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Mexhide Qollaku
Shefkat Shaipi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Mejreme Ademaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Muhamet Ramadani
Mësimdhënës
Kontabilitet
Bujar Nushi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Xhylije Margilaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Sefedin Zogaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Vera Dakaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Ismajl Krasniqi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Zana Bajmaku
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Nazane Uka
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Igballe Misini
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Jetmir Krasniqi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Sabir Rramanaj
Mësimdhënës
Magjister i ekonomisë
Besime Konushevci
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Mimoza Hoxha
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Xhevahire Berisha
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Nazmi Zogaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Mirjeta Hasani
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Artan Abazi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
JETA DHE PUNA ( JURIDIKU)
Enver Arifi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Sedat Hamza
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Ardian Morina
Mësimdhënës
(MA) i shkencave juridike-civile
Arjeta Ajgeraj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Muhamet Shala
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Zeliha Misolli
Mësimdhënëse
Juriste e Diplomuar
Eneida Berisha
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Ajshe Mazreku
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Sadete Bojaxhiu
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
JETA DHE PUNA ( HOTELERIA)
Nuredin Halili
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Arife Muji
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Admir Rama
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
JETA DHE PUNA ( TEKNOLOGJIA USHQIMORE )
Hatim Mehmeti
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Sefer Pulaj
Mësimdhënës
Ma.Sc. Agrobiznes
Hajrije Kastrati
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Betim Hoxhaj
Mësimdhënës
(Ma)Teknologjis Ushqimore
JETA DHE PUNA ( EKONOMIA)
Zelije Qadraku ne Gjonaj
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Besinik Baldedaj Romoj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Lum Qollaku Gjonaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Nexhat Hoxhaj Gjonaj
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
JETA DHE PUNA ( EKONOMIA)Boshnjak
Reshat Etemi
Mësimdhënës
Ekonomi
Elmaz Karadiz
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Atima Shaqiri
Mësimdhënëse
Ekonomi
Alisa Birdaini
Mësimdhënëse
Ekonomi
Ramiz Rama
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Aferdita Rrahmanaj
Mësimdhënëse
MA Anglisht
Farija Leskofci
Mësimdhënëse
Gjuhë Boshnjake dhe Letersi
Amir Maliqi
Mësimdhënës
MA IT I EKONOMIA
Atima Elezi
Mësimdhënëse
Diplomirani Pravnik
Nazim Maliqi
Mësimdhënës
MA Ekonomia
Asim Bajra
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Senada Sagdati
Mësimdhënëse
Prof. Matematikë
Bedria Kurtishi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Elvir Neziri
Mësimdhënëse
(MA) i shkencave sportive
JETA DHE PUNA ( EKONOMIA)Boshnjak
Shefkije Likaj
Mësimdhënëse
Ekonomi
Sezer Hoti
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Ajla Gashi
Mësimdhënëse
(MA) Gjuhë Angleze
Abdylkadir Bilurdag
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Deniz Pirana
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Elif Ibollar
Mësimdhënëse
Curriculum Vitae
Enis Cubi
Mësimdhënës
Curriculum Vitae
Na Shkruani
Zurück zum Seiteninhalt